user_mobilelogo

Yhteistyökumppanimme

Viisi hyvää syytä liittyä RSSn jäseneksi!

1. Kuukausittainen infokirje netissä
2. Luonteva yhteys suomalaisiin ja suomalaisuuteen
3. Suomen kielen, kulttuurin ja perinteiden ylläpitäminen
4. Aktiivinen ja monipuolinen kerhotoiminta
5. Paljon tapahtumia, joissa tavata muita maanmiehiä ja -naisia

 

Ranskan Suomi-seuralla on ilo järjestää päiväretki Tours'n kaupunkiin keskiviikkona 14.10.2020. Päivän ohjelma löytyy alta ja seura osallistuu osittain matkan kuluihin. 

9.07 Ehdotettu lähtöaika: TGV Paris Montparnasse - Gare de Tours
10.30 Tapaaminen Tours'n juna-asemalla (Gare de Tours), jota seuraa opastettu kaupunkikierros (2h kävellen, huomioi sopiva varustus)
12.30 Lounas Restaurant La Deuvalière (18 rue de la Monnaie, Tours): menu + juomat 35,50€/hlö
Lounaan jälkeen ystävänmalja Eila Conten luona, ravintolan välittömässä läheisyydessä
15.00 Musée du Compagnonnage: opastettu museokierros 1,5h
16.30 Vapaata kiertelyä kaupungissa
18.07 Ehdotettu paluuaika: Gare de Tours - Paris Montparnasse

Yllä olevasta ohjelmasta löydät siis ehdotetut junavuorot meno-paluu Paris Montparnasse - Gare de Tours. Jokainen osallistuja kuitenkin huolehtii itse omien matkalippujensa varaamisesta ja matkakulujen kattamisesta, ottaen myös huomioon mahdolliset oikeudet alennuksiin (carte avantage etc.). Yllämainitut junavuorot istuvat sujuvimmin päivän suunniteltuun ohjelmaan, mutta ovat vain suosituksia, eikä seura myöskään voi taata kaikille paikkaa ko. vuoroille, mikäli junat ovat täynnä.

Ranskan-Suomi seura on varautunut kattamaan kaupunkikierroksen sekä museon sisäänpääsyyn liittyvät kulut ja osan lounaaseen liittyvistä kuluista osallistujamäärästä riippuen. Osallistujat kattavat itse matka- sekä muut mahdolliset ohjelman ulkopuoliset kulut.

Ilmoittautumiset sähköpostitse Enjalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 7.10. mennessä.

Tervetuloa mukaan!